Az Uranista

LMBT+ szemmel életről, politikáról és kultúráról.

Támogass minket!

2017. augusztus 31. 17:03 - Nándor Imre Cseh

Sziasztok!

Mivel ez a blog teljesen független mindenkitől (tehát nem áll mögöttünk semmilyen cég, szervezet, vagy befolyásos magánszemély), ezért a fenntartását teljes egészében a szerzők a saját pénzükből állják. Sajnos azonban egy blog életbentartása és jó, színvonalas írásokkal való feltöltése költséges mulatság, ezért megkérnénk titeket, a blog olvasóit, hogy egy minimális összeggel támogassátok a munkánkat!

Amire pénzbe kerül a blogon: a blog hirdetése, a cikkek forrásanyagainak összeszedése (külföldről könyveket, folyóiratokat, tudományos lapokat stb. rendelni), a blog jövőbeni további fejlesztései és persze a szerkesztőket ellátni melegszendóval és nagyfröccsel. :)

 

De tisztázzunk pár alapvető dolgot, hogy ne legyenek félreértések:

 

A blogon vannak hirdetések. Azok után nem kaptok pénzt?

Sajnos nem. Ezek a hirdetések az index.hu-t illetik meg, és mi nem kapunk utánuk pénzt.

Mennyi pénzzel támogassam a blogot?

Amennyivel jónak gondolod. Nyílván mindenkinek más és más összeget enged meg a pénztárcája, így nem is állítottunk be fix támogatási összegeket; te döntheted el, mennyivel támogatod a blogot. Mi minden támogatásnak örülünk, és hálásak vagyunk érte.

Hogyan tudom támogatni a blogot?

Nagyon egyszerű! A cikk alján, vagy a blog oldalsávjában látsz egy sárga gombot Donate felirattal. Arra rákattintasz és az továbbít a PayPal oldalára, ahol megadhatod, mennyivel szeretnél minket támogatni. Ha rendelkezel PayPal fiókkal, akkor csak simán megadod a belépési adataidat, és az összeg megérkezik hozzánk. Ha nem rendelkezel PayPal fiókkal, akkor meg kell adnod a bankkártyád adatait és néhány személyes adatodat, és utána érkezik meg a pénz. Mi nem látjuk se a személyes adataidat, se a bankkártyád adatait; ezeket a PayPal rendszere titkosítva kezeli.

 

Ha ezek után úgy döntesz, tényleg támogatsz minket, akkor kattints a lenti gombra – mi nagyon hálásak leszünk!

 

Köszönjük a támogatásodat!

Ha bármi észrevételed, vagy kérdésed lenne, ne habozz, írj nekünk az uranistablog@gmail.com e-mail címre!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://uranista.blog.hu/api/trackback/id/tr3712794546