Az Uranista

LMBT+ szemmel életről, politikáról és kultúráról.

Bayer Zsolt a nemzet nagyjai között

2017. augusztus 11. 10:50 - Nándor Imre Cseh

Szemelvények a munkásságából

Bayer Zsolt bekerült a nemzet legnagyobb írói közé! Hála Kerényi Imrének végre olyan emberek művei közt láthatjuk viszont a Fidesz Öklének írásait, mint Gárdonyi Géza, Karinthy Frigyes, vagy Móricz Zsigmond. A dolog szépséghibája, hogy amikor Bayer Zsolt lovagkeresztet kapott, akkor több tucat ember azonnal visszaadta a saját kitüntetését, mert nem akart egy olyan táborhoz tartozni, ahová Bayer is tartozik; most azonban végre olyan emberek közé emelték be Bayer Zsoltot, akik már nem tiltakozhatnak, ugyanis sajnos halottak.

De, ne legyünk rosszmájúak, helyette emlékezzünk meg, milyen szépeket is írt rólunk, LMBT+ emberekről Bayer Zsolt!

Kezdjük mondjuk ezzel:

Leszarjuk az idióta világot, amelyben ez egyáltalán létezik. Pontosan ugyanannyi jogunk van homofóbnak lenni, mint bármi másnak. És nem kötelező semmilyen módon viszonyulnunk ehhez az egész elmebajhoz, ehhez a kreténséghez, ehhez a pótcselekvéshez, a végső európai romlás nyilvánvaló és taszító végtermékéhez. Fel tudjátok ezt végre fogni? Nincs viszonyunk veletek és hozzátok. Legyetek homokosok, intézzétek a dolgotokat ahogy akarjátok, és soha, soha többé ne akarjatok bennünket beavatni ebbe az egészbe. Mert nekünk ez egyszerűen undorító. És jogunk van, elidegeníthetetlen jogunk van a saját undorunkhoz. (forrás: http://mandiner.hu/cikk/20150521_bayer_zsolt_leszarjuk_a_ho_mo_fobia_elleni_vilagnapot)

Folytatásként jöjjön egy belerúgás a Prideba:

Ha a liberálisnak tartott angol Oliver Cromwell feltámadna, s elvinnék a meleg büszkeség napján szervezetett felvonulásra, ahol harmincezer rózsaszín bőrtangás buzi vonul fel, rablóhúst csinálna valamennyiből, kardélre hányná mindet. (forrás: https://hu.wikiquote.org/wiki/Homoszexualitás)

De Bayer a magyar Prideot sem kíméli!

Az egész mesterségesen gerjesztett álprob­léma teljes abszurditását éppen ezek a pará­dék mutatják meg, hiszen - miképpen fen­tebb vázoltuk - mi is volna ezeknek a beteg „jogvédőknek" az eredeti céljuk? Az, hogy a homoszexualitással kapcsolatos előítéleteket feloldják, és a homoszexualitást elfogadtassák a társadalommal. Nos, kérdem én, el lehet fogad­tatni a társadalommal, hogy önmaguk szexuális másságára „büszke" akárkik egy teherautó pla­tóján, ülepükbe színes tollakat tűzve, egymással üzekedve, vonagolva végigmasírozzanak a vá­roson, nagymamák és kisgyerekek szeme láttá­ra? Vagy, másképpen feltéve a kérdést, tényleg az jellemzi homoszexuális embertársainkat, hogy feltétlenül undort keltő viseletekben és undorító magatartást tanúsítva, nyilvános szexuális éle­tet élve - vagy azt imitálva - megbotránkoztassák a többségi társadalmat? (forrás: http://www.gemenc.hu/sajtoklub/BayerZs_080701%20A%20melegbuszkeseg%20napja%20ele.htm)

Majd előbújik belőle a biológus-szociológus:

“A homoszexuálisok másik érve, hogy az állatvilágban is normális az effajta viselkedés. Nem, nem az. Az állatvilágban mindig valamilyen drámai változás okán következik ez be. Mint a Rejtett dimenziók című könyvben ismertetett patkánykísérletben. Egy adott területen patkányparadicsomot hoznak létre, majd fokozatosan növelik a populáció létszámát. S egyszer csak elérkezik a kritikus pont: a patkányok bizonyos egyedszám felett hihetetlenül agresszívek lesznek, felfalják utódaikat és a hímek között kitör a homoszexualitás. Majd a populáció létszáma mindezek következtében felére zuhan vissza, s ekkor helyre áll a rend. Egyszóval véleményem szerint a homoszexuális viselkedésmód nem tekinthető „normálisnak” sem társadalmi, sem pedig biológiai értelemben.” (http://24.hu/belfold/2014/06/05/bayer-zsolt-a-homoszexualitas-nem-normalis/)

És zárásképp egy régebbi gyöngyszem:

"S aztán jön persze a kedvencem, miszerint az azonos neműek is köthessenek házasságot. Hát persze. S lehetőség szerint templomban. Oltár előtt. Mert eszdéeszes civilizációkban persze az egyház egy undorító és elítélendő és kacagnivaló intézmény, egyetlen értelme és célja, hogy kötelességszerűen összeadja az azonos neműeket. És oktatási intézményeiben külön dédelgesse őket" - Bayer Zsolt a Magyar Nemzet 2005. március 21-i számában. (forrás: http://www.hatter.hu/tevekenysegunk/archivum-es-konyvtar/meleg-kultura/mediatar/melegekrol-mondtak)

De tegyük félre az iróniát, és gondolkozzunk el ezen az egészen egy pillanatra. Bayer Zsoltról tudjuk, hogy talán a leggátlástalanabb bértollnok az egész Fidesz-gépezetben. Azt is tudjuk, hogy semmi keresnivalója a nemzet nagyjai között, már csak azért sem, mert "munkássága" abból áll, hogy Gordon Ramsayt megszégyenítően üvölt és káromkodik, fröcsög mindenkire, aki vele nem ért egyet. Egyéb írói munkássága smafu, elhanyagolható; Bayer egy nímand a magyar irodalomban. De Bayer nem nímand a Fideszben, hanem az 5. számú párttagkönyv büszke tulajdonosa, így muszáj neki is adni valamit; az ő esetében pedig ez a valami nem egy zsíros közbeszerzés, hanem munkásságának ilyesfajta elismerése és propagálása.

Az egyetlen szerencsénk a dologgal kapcsolatban, hogy (egyelőre) nem lesz kötelező tananyag, így némi körültekintéssel megkímélhetjük magunkat attól a szellemi kútmérgezéstől, ami Kerényi Imre szerint Petőfi munkásságához hasonlatos...

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://uranista.blog.hu/api/trackback/id/tr8912732902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.